Blokknyomtató szerviz

Home / Blokknyomtató szerviz

Blokknyomtató szerviz
1139 Bp, Frangepán u. 46. H-P: 9.00-17.00
Tel: (06-1) 340 9951

Samsung Nyomtató és Monitor Szerviz

 

Mindegy milyen márka, gyorsan megjavítjuk!

Vidéken van? Nem baj, beszállítjuk!

 

Garancián túli blokknyomtató javítás

 

Számít az idő!

Blokknyomtató javítás esetén az időtényező a legfontosabb. Ezért az ilyen jellegű javításokat prioritással kezeljük. Ezen túlmenően van lehetőség sürgősségi munkavégzésre, térítés ellenében.

 

Minden az alkatrész ellátáson múlik!

Szinte minden típushoz elérhető szinte az összes szokásos alkatrész, gyorsan, polcról.
(*alkatrész eladással cégünk nem foglalkozik)

 

Budapesten van? Könnyen elér bennünket!

Budapesten a XIII. kerületben, közel a belvároshoz befáradhat hozzánk a szokásos munkaidőben. Cégünk saját parkolóval várja Önt, így nem kell a parkolási díjjal bajlódni, vagy parkoló helyet keresnie. Emellett Budapesti címről is működik a beszállítás, amit a következő pont alatti linken tud lejelenteni.

 

 

Vidéken van? Nem kell utaznia, beszállítjuk!

Blokknyomtató szerviz esetén is működik a beszállítás-visszaszállítás, így Önnek nem kell felutaznia, megbízni valakit, hogy hozza el. Kedvező oda-vissza szállítási díj mellett elküldheti a blokknyomtatót szervizünkbe, és megjavítva visszaküldjük. A lejelentés mellett egyetlen feladata van csupán, hogy megfelelően becsomagolja a készüléket és nagy betűkkel ráírja a dobozra, hogy “Törékeny”. A többit mi intézzük.

Lejelentés ide kattintva…

Nincs bevizsgálási díj!

Előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva nem sikerül megjavítanunk a készüléket, ebben az esetben Önnek nem kell fizetnie semmit, ha személyesen hozta. Amennyiben beküldte, akkor pedig csak az oda-vissza szállítás költsége terheli Önt.

 

Mégis milyen javítási összeggel számolhat?

Tapasztalataink azt mutatják, hogy az átlag javítási díj általában 15.000 és 20.000Ft+ÁFA körülalakul, így abban az esetben hozza be hozzánk a készléket, ha a 15.000Ft+ÁFA költség vállalható.Eddig az összegig ugyanis a kollégák autómatikusan megjavítják a készüléket. Amennyiben a javítási költség ettől magasabb lenne, abban az esetben árajánlatot adunk Önnek és Ön eldönti, hogy javítsuk-e a készüléket vagy sem. Nemleges válasz esetén nem kérünk bevizsgálási díjat.

 

Leggyakoribb gyártmányok

A leggyakoribbak a BIXOLON, STAR, POSIFLEX, SAM4, ZEBEX típusú blokknyomtatók.

 

Blokknyomtatók leggyakoribb hiba jelenségei:

  • nem nyomtat
  • szalagot nem továbbít
  • nem látszik jól a nyomtatott számsor
  • nem kapcsol be