Samsung monitor és nyomtató szerviz

Home / Samsung monitor és nyomtató szerviz

Samsung monitor és nyomtató szerviz
1139 Bp, Frangepán u. 46. H-P: 9.00-17.00
Tel: (06-1) 340 9951

 

 Figyelem: 2017. 03. 01. után garancia időn túli Samsung nyomtatót nem áll módunkban javításra átvenni.

 

Garanciális vagy nem garanciális?
Mindegy, nagyon gyorsak vagyunk!

Vidéken van? Nem baj, beszállítjuk!

 

Ha garanciális

Vidékről ingyenes a beszállításSamsung Nyomtató és Monitor Szerviz

A Samsung garanciális ügyintézéshez szükséges, hogy rendelkezzen:

  • meghibásodott Samsung készülékkel, amely a vásárlás idejét tekintve még garanciális
  • helyesen kitöltött garanciajeggyel*
  • a vásárlást igazoló számlával (vagy blokkal).

Ezt a követelményt megkerülni nem tudjuk, tehát a fenti dokumentumokat legalább fénymásolat erejéig be kell mutatnia a készülék leadásakor.

*: A helyesen kitöltött garanciajegy:

  • Samsung által kiadott, magyar nyelvű formanyomtatvány
  • Helyesen tartalmazza a vásárolt termék tipusát, gyártási számát
  • Az eladó adatait
  • A vásárlás dátumát
  • Mellékletként a vásárlást igazoló blokkot, számlát vagy annak másolatát

Beszállítás:

Személyesen a fenti címen tudjuk fogadni a készüléket. Beszállítás esetén az oda vissza szállítás költsége ingyenes akár Budapestről is.

Ide kattintva bejelentheti a beszállítási igényét

 


Ha nem garanciális

Akkor az az első kérdés, hogy érdemes-e megjavítani?
Monitor
Sok éves tapasztalatunk szerint a monitorok javítási költsége általában 10.000 és 14.000Ft közöttszokott megállni. Ezért bruttó 14.000Ft-ig nem adunk árajánlatot, hanem automatikusan megjavítjuk a behozott készüléket. Az e feletti javítási költséget egyeztetjük Önnel, mielőtt a tényleges javítást megkezdenénk. Amennyiben a javítási költség meghaladja a fent említett 14.000Ft-ot, és Ön nem szeretné megcsináltatni a készüléket, ebben az esetben nem számítunk fel bevizsgálási díjat.
Ennek fényében Önnek kell eldöntenie, hogy érdemes-e megjavítani az adott készüléket.
Beszállítás vidékről vagy akár Budapestről:

Az oda vissza szállítás költsége 3000Ft, amely akkor is fizetendő, ha a készülék nem javítható, vagy Ön nem kérte a javítást.

 

Ide kattintva bejelentheti a beszállítási igényét

 

 


További információk, segítség:

Mit tehetek, ha az eladó a garanciajegyet nem adta oda, vagy ideadta, de nem töltötte ki, amikor vásároltam a készüléket?

Ebben az esetben, vissza kell fáradnia az eladóhoz, és pótoltatni kell a hiányosságokat. Ez nem a szerviz, hanem az eladó kötelessége. Ha nem tette meg eladáskor, utólag ki kell töltenie rendesen. A legfontosabb, hogy garanciajegyen legyen rajta az eladó pecsétje és aláírása!

Ha elvesztettem a garancia jegyet, mi a teendő?

Ebben az esetben a Samsung Ügyfélszolgálattal tudja pótoltatni a garanciajegyet, a következő telefonszámon megkapja a további eligazítást: 06-80-7267864.
A számlára ebben az esetben is szükség lesz!

Ha az eladó megszűnt, nem elérhető?

Ebben az esetben szintén a Samsung Ügyfélszolgálatát kell megkeresnie, ők fogják pótolni a garancia jegyet. Telefonszám: 06-80-7267864. A számlára ebben az esetben is szükség lesz!

Ha se a garanciajegyem, se a számlám nincs meg?

Ebben az esetben nincs mód a garanciális ügyintézésre. Ekkor a hibás eszközt térítés ellenében tudjuk javítani.

Mindenképpen be kell vinnem a szervizbe?

A készüléknek így vagy úgy be kell kerülnie a szervizbe. Ha Ön vidéken él, vagy nem akar a behozatallal bajlódni, a Samsung átvállalja Öntől a beszállítás költségeit (garanciális termékek esetén). A szállítást a linkre kattintva, a szállítási űrlap kitöltésével tudja kezdeményezni.


 

Egy rövid leírás rólunk

A Reworks Szerviz Kft. 2011-óta üzemel a Samsung szervizként. Elsősorban Samsung monitorok és nyomtatók javításával foglalkozunk. A gyártó különös figyelmet fordít a termékei támogatására, beleértve a Samsung szerviz gyakori ellenőrzését, a technikai ismeretek átadását, és kiváló alkatrész utánpótlást.

Ennek következtében kedves Ügyfelünk, a meghibásodott Samsung termékét rövid ideig kell csupán a Samsung szervizben hagynia. Jelen gyakorlat szerint 3-5 munkanap alatt le tudunk zárni egy Samsung készülék javítást, ami megítélésünk szerint kiváló eredmény.

 

 

 

Samsung szerviz Budapest központjában. Ingyenes parkolás, gyors ügyintézés, szakszerű munkavégzés. A Samsung szerviz vállalja Samsung nyomtató és LCD monitor javítását. A Samsung szerviz 2006-óta üzemel, várja ügyfeleit mindenféle problémák elhárításához.